2010-02-24 18:09:18• hírek • Parajdi Andrea

Tiszteljük egymást a közlekedésben

Közel négyszáz kilométeren át szervez motoros felvonulást az Eagle Bikers Baráti Kör, amelyhez legalább háromszáz motoros csatlakozik.

Ahogyan az ismert, tavaly szeptemberben az Eagle Bikers Baráti Kör Tiszteljük egymást a közlekedésben címmel motoros felvonulást szerveztek, hogy hangsúlyozzák: a balesetmentes közlekedés érdekében nagy szükség van arra, hogy az autósok és motorosok megférjenek egymás mellett a közutakon. Az idei évben nem csak folytatni szeretnék a tavalyi év kezdeményezését, hanem egy három napon át tartó motoros felvonulással szélesebb körökhöz akarják elvinni a rendezvény üzenetét.

Április 23-án, 24-én, illetve 25-én legalább háromszáz motoros indul Szatmárnémetiből Nagykárolyon és Tasnádon át Zilah irányába, majd onnan Nagyváradra, hogy Románia legnagyobb motoros felvonulásának keretében az autósok és motorosok egymással szembeni ideális közlekedési morálját népszerűsítsék. A rendezvény folyamatos rendőri felügyelet mellett zajlik majd, ugyanis a tervek szerint legalább két kilométeren át kígyózni fog a motorosok tábora. Az eseményből az A-Car autómentő mellett a tűzoltók is kiveszik a részüket, valamint egy országos televízió csatorna légi felvételekkel kívánja megörökíteni a nem mindennapi megmozdulást.

A motorosok felvonulása Szatmárnémetiben zárul, amikor is minden résztvevő oklevelet kap a szervezőktől. Béres Zoltántól, a Motoros Sas Baráti Kör elnökétől tudjuk, hogy ugyanezen a napon a környékbeli motoros klubokkal aláírnak majd egy olyan partnerségi szerződést, amelynek értelmében vállalják, hogy egymás rendezvényeit mindig segíteni fogják.

A felvonuláson a Motoros Sas Baráti Kör mellett, a Viking Motoros Club, a nagyváradi Hauks, a zilahi MMC, a nagybányai Rock and Route Egyesület, a temesvári Rot Patros, az Ábrányi Lovagok, a tasnádi Dust Rider, és a Keleti Motorosok Egyesület is részt vesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: